На 26 април 2023 г. (сряда) от 15:30 ч. в зала 328 (Учебен корпус № 8) ще се проведе публична лекция на тема „Грешки с успешен край“. Лектор на събитието ще бъде Владислав Юруков. Организатори на срещата са катедра „Мениджмънт и маркетинг“ към Стопанския факултет и катедра „Културология“ към Факултета по изкуствата.

По време на лекцията ще бъдат засегнати въпроси като: как да „прегърнем“ и „отпразнуваме“ определени грешки, стратегии за развитие на успешна кариера, ролята на екипната работа, сътрудничеството и комуникацията в международни фирми, разположени в различни държави.

Владислав Юруков в момента работи като старши разработчик на програми продукти в международна компания, предоставяща услуги в сферата на администриране на фондове, услуги за междинен офис (middle office), интегрирано управление на риска и портфейла, регулаторен репортинг и отчитане, данъчна поддръжка и пълни счетоводни услуги и др. Владислав е собственик на продукти (product owner) за облачни решения за комуникация и сътрудничество, обучение и развитие, автоматизации и софтуерни роботи.

Публична лекция