Покана

за участие в Студентски и докторантски научен семинар на тема „Иновации, управление и конкурентоспособност в икономиката, туризма и маркетинга“ – 29.03.2017 г.

Покана за участие в Студентска и докторантска научна сесия на тема „Иновации, управление и конкурентоспособност в икономиката, туризма и маркетинга“ – 29.03.2017 г. от 11.30 часа, УК 3 зала № 1

Катедра „Туризъм“ на Стопанския факултет при ЮЗУ „Неофит Рилски” продължава инициативата по провеждане на постоянен научен семинар за студенти и докторанти. Те могат да участват във форума, с разработки, изготвени под ръководството на своите преподаватели и научни ръководители, в които изразяват виждания по различни проблеми на туризма, икономиката и управлението на глобално, регионално и местно равнище.

Всички участвали в Студентската и докторантска научна сесия получават СЕРТИФИКАТ за участие, а най-добрите разработки ще бъдат ПУБЛИКУВАНИ в сборник с научни доклади в електронен вариант.

Моля, в случай, че желаете да участвате, попълнете регистрационната форма най-късно до 21 март 2017 г. или за допълнителни разяснения се свържете с Вашия научен консултант.

Примерен доклад – моля придържайте се към задължителните реквизити, посочени в доклада при оформление на Вашите разработки.