eCommerceConf ще се проведе на 18-ти, 19-ти и 20-ти октомври онлайн: https://ecommerceconf.com/ За студентите тя ще бъде с безплатен достъп, защото организаторът й Никола Илчев от eCommerce Academy вярва, че по този начин подкрепя развитието на талантите, които ще представляват българския бизнес и по-конкретно електронните търговци, рекламните агенции и специалистите по дигитален маркетинг. Студентите, преподавателите, предприемачите и собствениците на бизнеси ще имат възможност да се запознаят с тенденциите, които предстоят и които да прилагат с цел увеличаване на продажбите и по-доброто позициониране на дейностите им пред потенциални и настоящи клиенти.

Селекцията от европейски и американски лектори гарантира експертното ниво на събитието, а възможността за работа в мрежа, в рамките на платформата, където се провежда eCommerceConf, както и разходката из виртуалното експо ще добави стойност към презентациите. Предвидени са и сесии на живо с въпроси и отговори на тема Amazon бизнес, като на практика гостите ще видят реалните казуси, решени на момента.

Събитието ще даде възможност за комуникация в реално време между участниците, като регистрираните студенти могат да се свържат с лекторите и да продължат разговорите с тях за бъдещи партньорства, съвместни проекти, както и да придобият практически знания в рамките на форума.

Кодът и линкът за регистрация, който може да използват всички желаещи, за да се регистрират за участие, ще бъдат предоставени от Научноизследователски център „Обсерватория Икономика“. За предоставяне на кода и линка е необходимо да се свържете с Научноизследователски център „Обсерватория Икономика“ на следния имейл адрес:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всичко за събитието можете да следите онлайн и в социалните профили на eCommerceConf:
https://www.facebook.com/ecommerceconf
https://www.linkedin.com/company/ecommerceconf